Insight Tips


Laat zien wat er tijdens het verblijf te doen is

Wat is er in Zandvoort te doen? In voorbereiding op hun bezoek, willen gasten weten wat zij in Zandvoort kunnen doen. En dat zien we ook terug in onze websitecijfers. Dus waarom zou je hen niet helpen in hun voorpret.

Lees meer

Fietsenstalling met oplaadpunt

Sinds de pandemie is het aantal recreatieve fietsers in Nederland en Duitsland enorm gegroeid. Tel daarbij de stimulering en facilitering van de Duitse overheid om de fiets te gebruiken op, en je hebt een enorme potentiële markt om te bedienen.

Lees meer

Authenticiteit: toon jouw eigen karakter

Authenticiteit scoort onder toeristen. Iedereen wil dezelfde unieke ervaring als zijn vrienden en diezelfde ervaring als ‘die influencer op Instagram’. Bezoekers willen geen eenheidsworst maar een ‘unieke’ ervaring.

Lees meer

Duitse toeristen 2023

Wij hebben wat insights voor je verzameld die positief kunnen uitvallen voor Zandvoort en een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden. Bijvoorbeeld dat een strandvakantie de populairste soort vakantie is onder Duitsers en dat last minute boekingen toenemen.

Lees meer

Zet korte filmpjes in

Maak zelf korte filmpjes met je telefoon en plaats deze op jouw social media-account voor een groter bereik. Camera’s op de nieuwere telefoons zijn zo goed, dat je prima kwaliteit filmpjes kunt maken. Maar zet ze dan wel in als post. Stories verdwijnen namelijk na 24 uur. En omdat steeds meer mensen alleen stories gebruiken, val jij dus meer op.

Lees meer