Pers

Wij helpen je graag om alle benodigde informatie over Zandvoort te verzamelen. Of het nou gaat om het schrijven van een artikel, een nieuwsuitzending, de organisatie van een persreis of als je gewoon inspiratie nodig hebt.

Kijk in onze beeldbank voor de juiste foto's of bekijk hier onze video's

Doe inspiratie op via Visit Zandvoort

Nieuws

Volg ons voor de allerlaatste informatie via LinkedinNieuwe bestuursleden en werkruimte voor Zandvoort Marketing

Met de benoeming van vier nieuwe bestuursleden is het bestuur van Stichting Marketing Zandvoort weer op volle sterkte. Peter van Limburg (voorzitter), John Cornelisse (vice voorzitter), Stefan Diender (algemeen bestuurlid) en Adam Elzakalai (algemeen bestuurslid) zetten samen met I Fong Chi (secretaris) en Edwin Sibbel (penningmeester) de volgende stappen in de marketing communicatie van het merk Zandvoort. Verder verhuizen we per 1 juli naar het strandhotel van Center Parcs Park Zandvoort. In eerste instantie in een van de vergaderzalen om na een verbouwing onze definitieve werkplek te betrekken.

Formule 1 keert in 2020 terug naar Zandvoort

Na 35 jaar keert de formule 1 in 2020 weer terug naar Nederland! Daarmee komt voor miljoenen sportfans in Nederland een droom uit. Niet alleen voor het fantastische sportevenement zelf maar ook om onze eigen held Max Verstappen van dichtbij aan te moedigen. Lees er alles over op www.dutchgp.com

Zandvoort een van de gastvrijste gemeenten van Nederland

Waar veel Amsterdammers steen en been klagen over de enorme aantallen toeristen die hun stad de laatste jaren overspoelen, staan Zandvoorters veel positiever tegenover toeristen. Zelfs zo positief, dat de gemeente zich tot de gastvrijste gemeenten van het land mag rekenen. Dat blijkt uit onderzoek van Booking.com. Gastvrijheid is belangrijk voor 62% van de Nederlandse reizigers; die zeggen namelijk dat een vriendelijke, interessante lokale bevolking een van de voornaamste criteria is bij het kiezen van hun volgende bestemming.

Zandvoort genomineerd voor Evenementenstad van het Jaar 2018

Trots! Zandvoort is genomineerd voor Evenementenstad van het Jaar in de categorie tot 100.000 inwoners. De Nationale Evenementenprijzen worden dit jaar uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Evenementen, dat op 14 maart in Deventer plaatsvindt. Daar nemen we het op tegen Almelo, Heerlen en Gouda. Bij de uiteindelijke beoordeling door de jury zullen inhoudelijke elementen als visie, aanpak, organisatie, samenwerking met stakeholders en waarde voor de stad worden meegewogen.

VVV winkel naar een nieuwe lokatie

Vanaf 16 januari 2019 is VVV Zandvoort gehuisvest in het Zandvoorts Museum. Deze plek in het museum is zeer centraal gelegen in het centrum van Zandvoort. Een mooie samenwerking waarbij VVV Zandvoort en het Zandvoorts Museum profiteren van elkaar! Lokale medewerkers vertellen graag over wat er te zien, te doen en te beleven is. Verder zijn er fiets- en wandelroutes, plattegronden, souvenirs, brochures en folders van bezienswaardigheden en diverse (VVV)- cadeaubonnen verkrijgbaar. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!