Pers

Wij helpen je graag om alle benodigde informatie over Zandvoort te verzamelen. Of het nou gaat om het schrijven van een artikel, een nieuwsuitzending, de organisatie van een persreis of als je gewoon inspiratie nodig hebt.

Kijk in onze beeldbank voor de juiste foto's of bekijk hier onze video's

Doe inspiratie op via Visit Zandvoort

Nieuws

Volg ons voor de allerlaatste informatie via LinkedinVVV winkel naar een nieuwe lokatie

Vanaf 16 januari 2019 is VVV Zandvoort gehuisvest in het Zandvoorts Museum. Deze plek in het museum is zeer centraal gelegen in het centrum van Zandvoort. Een mooie samenwerking waarbij VVV Zandvoort en het Zandvoorts Museum profiteren van elkaar! Lokale medewerkers vertellen graag over wat er te zien, te doen en te beleven is. Verder zijn er fiets- en wandelroutes, plattegronden, souvenirs, brochures en folders van bezienswaardigheden en diverse (VVV)- cadeaubonnen verkrijgbaar. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Zandvoort een van de gastvrijste gemeenten van Nederland

Waar veel Amsterdammers steen en been klagen over de enorme aantallen toeristen die hun stad de laatste jaren overspoelen, staan Zandvoorters veel positiever tegenover toeristen. Zelfs zo positief, dat de gemeente zich tot de gastvrijste gemeenten van het land mag rekenen. Dat blijkt uit onderzoek van Booking.com. Gastvrijheid is belangrijk voor 62% van de Nederlandse reizigers; die zeggen namelijk dat een vriendelijke, interessante lokale bevolking een van de voornaamste criteria is bij het kiezen van hun volgende bestemming.

Zandvoort genomineerd voor Evenementenstad van het Jaar 2018

Trots! Zandvoort is genomineerd voor Evenementenstad van het Jaar in de categorie tot 100.000 inwoners. De Nationale Evenementenprijzen worden dit jaar uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Evenementen, dat op 14 maart in Deventer plaatsvindt. Daar nemen we het op tegen Almelo, Heerlen en Gouda. Bij de uiteindelijke beoordeling door de jury zullen inhoudelijke elementen als visie, aanpak, organisatie, samenwerking met stakeholders en waarde voor de stad worden meegewogen.