Bidbook

Zandvoort is misschien wel de bekendste en populairste badplaats van Nederland. Daar werken we hard voor en zijn we trots op. Ieder jaar ontvangen we miljoenen toeristen en dagjesmensen op het strand, het circuit, in de duinen en het dorp. Op een mooie zomerse dag zijn dat er 90.000 en tijdens onze evenementen zijn het er nog veel meer. We draaien onze hand niet om voor 100.000 bezoekers op een dag. Die verwelkomen we graag. Amsterdam kan de drukte bijna niet meer aan, wij wel. 


Mee-ademen met de omstandigheden, daar zijn we in Zandvoort goed in. Nu Max Verstappen de nieuwe held van alle Nederlanders is, zetten we alles op alles om de Formule 1 terug te halen naar Zandvoort. 


Wordt het eind van de week ineens prachtig weer? Kom maar op met die massa toeristen. Er is voldoende te eten en te drinken en ze kunnen allemaal parkeren en naar de wc. Wil je als bedrijf dan nog snel een evenement op poten zetten in Zandvoort om je product onder hun aandacht te brengen? Kan! Heb je daarbij hulp nodig? Samen gaan we aan de slag om je idee naar een hoger plan te tillen. Die tienduizenden bezoekers gaan voor je naamsbekendheid aan de slag. Ze hebben allemaal een mobiel op zak, sturen de hele dag foto’s via social media de wereld in. Met de hashtag van je evenement.


In ons bidbook vertellen we graag waarom Zandvoort dé plek voor evenementen is. Je bent bij ons in goede handen!


Ellen Verheij - de Haas, 

Wethouder Economie en Toerisme, gemeente Zandvoort