Een veelzijdig dorp


Of je nou een haring hapt aan de kraam op het Raadhuisplein of een cappuccino drinkt op het terras aan het Kerkplein. Er is altijd reuring in het dorp. Vanuit Amsterdam een ritje op de motor maakt hongerig. Uitsmijters met oerbrood en een double shot espresso. Nog een trendy kledingwinkel of authentieke kaasshop binnenlopen is ook altijd een goed idee.


De Kerkstraat tussen Badhuisplein en Kerkplein/Raadhuisplein is de belangrijkste winkelstraat van Zandvoort. Met hippe winkels en funshoppen. De Grote Krocht is voor de dagelijkse boodschappen met een Albert Heijn XL. En in de Haltestraat zitten de meeste restaurants en kroegen.


Het centrum is een overzichtelijk gebied, met ondernemers die elkaar kennen en graag samen de schouders onder evenementen zetten. Aanhaken bij leuke activiteiten en meedenken als partijen hun oog hebben laten vallen op Zandvoort. Via gezellige winkelstraten zijn de vier grootste pleinen met elkaar verbonden. 


Het Badhuisplein verbindt het strand met het centrum. Deze locatie beschikt over een grote stroomkast. Net als het Raadhuisplein. Leuk is het muziekpaviljoen in het midden van dit plein. Het Kerkplein is wat kleiner, het is een knus plein omgeven door een heleboel gezellige terrassen en het vormt een logische verbinding naar het Raadhuisplein. Plein nummer vier is het Gasthuisplein, met het overdekte amusementscentrum en bioscoop Circus. Ook hier staat een grote stroomkast voor evenementen op het plein.