Jaaroverzicht

2021

Lees hier het jaarverslag van 2021


2020

Het jaar 2020 is zonder uitzondering het meest bizarre jaar dat wij als promotieorganisatie van Zandvoort hebben meegemaakt.


Het jaar startte goed met de lancering van onze vernieuwde bezoekerswebsite in 3 talen en de officiële opening van het nieuwe kantoor in het Centerparcs Hotel.


Tot maart waren wij enorm druk met de voorbereidingen van de Side Events van de Dutch Grand Prix. En toen, toen kwam Corona…

Lees in ons jaarverslag hoe dit uitzonderlijke jaar is verlopen.


2019

2019 was in alle opzichten een dynamisch jaar voor de organisatie.


Scheiding van front- en backoffice, verhuizing (en verbouwing) van ons fysieke kantoor, afscheid nemen van een medewerker na 11 jaar, professionalisering van het team en bestuur en bouwen van twee nieuwe websites. Een absoluut hoogtepunt was er natuurlijk in mei 2019, toen bekend werd gemaakt dat de Formule 1 na 35 jaar terugkeert naar Zandvoort. Prachtig nieuws met niet alleen grote impact op Zandvoort, maar ook op de werkzaamheden van Zandvoort Marketing. 


Dit jaar hebben we een intensief traject doorlopen waarbij er een verdiepingsslag is gemaakt naar onze doelstellingen en bijbehorende werkzaamheden. Dit heeft veel inzicht gegeven, waardoor wij hebben kunnen bijsturen op middelen en mensen. Lees voor het complete overzicht ons Jaarverslag 2019