Alleen ga je sneller, samen kom je verder. En daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingen, zowel binnen als buiten Zandvoort. En proberen we waar mogelijk externe partners uit ons netwerk te koppelen aan partners binnen Zandvoort. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van het aanbod in het dorp en zetten we Zandvoort sterker neer als stedelijke badplaats.

Word partner

Zandvoort is een gemeenschap. En een van de kenmerken van een gemeenschap is dat je samenwerkt om die gemeenschap te verbeteren. Als partner van Zandvoort Marketing draag je in eerste instantie bij aan de promotie van Zandvoort als geheel. Maar daarnaast heb je toegang tot onze kennis van onder andere de markt, onze (potentiele) bezoekers en marketingmiddelen, zodat je jouw marketinginspanningen daar op af kunt stemmen. Ook kun je een beroep doen op onze (digitale) marketing- en communicatiemiddelen en zetten wij ons netwerk van professionals in om jouw onderneming meer onder de aandacht te brengen.

Lees meer

Samenwerken aan campagnes

Onze kerntaak is de promotie van Zandvoort. Dit doen wij door het jaar op te delen in verschillende campagnes, die ieder een van de kernkwaliteiten van Zandvoort omvat: strand, natuur en sport. Om onze campagnes zo veel mogelijk impact te laten hebben, zoeken we de samenwerking op met partners binnen en buiten Zandvoort.

Lees meer

Overige samenwerkingen

Zandvoort is een snel trendvolgende bestemming. Dit houdt in dat we niet trendzettend zijn, maar wel trends snel adopteren. Zandvoort is daarom de perfecte destinatie om nieuwe trends onder het grote publiek te introduceren of te gekke events te organiseren. We mogen immers jaarlijks ruim enkele miljoenen bezoekers verwelkomen. Ook samenwerken? Neem contact met ons op.

Lees meer

Hoofdpartners

Als Zandvoort Marketing hebben we samenwerkingen met tal van grote en kleinere ondernemers. De intensiteit van deze samenwerking hangt af onder andere af van de inhoud het afgenomen partnerpakket. Zo hebben we enkele partners binnen Zandvoort, waarmee we intensief samenwerken in de promotie van onze kustplaats. Benieuwd naar onze hoofdpartners?

Lees meer