Zandvoort als evenementenstad

Gastvrijheid zit in ons DNA. Bovendien is Zandvoort in staat om zich als een kameleon aan te passen aan de behoefte van de massa. Daarbij past het denken in kortlopende formules voor horeca, winkels en evenementen. Jaarrond, dus zowel in het drukke zomerseizoen als daarbuiten Een speciaal team denkt met je mee, geeft advies over vergunningen en biedt praktische maar ook financiële ondersteuning. Van een zakelijk event tot een groot publieksevent, als het past het binnen de kernwaarden van Zandvoort dan behoort alles tot de mogelijkheden. Snel inspelen op een trend en in no time een evenement op poten (helpen) zetten, daar zijn we goed in.

Criteria

Een speciaal team van medewerkers van Zandvoort Marketing en de Gemeente Zandvoort werken nauw samen om van evenementen een succes te maken. Zij dragen zorg voor een snelle afhandeling van vergunningsaanvragen op basis van een aantal criteria. Onderdeel van de beoordeling is dan ook of het initiatief meerwaarde voor het dorp en zijn middenstanders biedt. Iedereen is welkom maar we zijn ook kritisch. Het moet bij ons DNA passen.

Lees meer

Praktisch

Om evenementenorganisatoren te ondersteunen is er een speciaal team opgericht vanuit de gemeente en Zandvoort Marketing. Wij weten als geen ander de weg en delen onze kennis en kunde met iedereen die iets wil organiseren. Ook als een plan nog nader uitgewerkt moet worden. We toetsen of het initiatief bij ons past en gaan vervolgens samen aan de slag.

Lees meer

Subsidie

Wij weten dat behalve denkkracht soms ook simpelweg geld nodig is om iets echt van de grond te krijgen. Zo’n extra steun in de rug is belangrijk maar we zetten niet zo maar een zak geld op tafel. Er zijn in Zandvoort zelfs drie verschillende fondsen waar een beroep op gedaan kan worden: Toeristische subsidie van de gemeente Zandvoort, Holland Casinofonds en het Innovatiefonds.

Lees meer

Portfolio

Afgelopen jaren was Zandvoort al de locatie voor diverse grote en kleinere events. Van de Nieuwjaarsduik tot Pride at the Beach en van de Zandvoort Circuit Run tot Zandvoort Beyond.

Lees meer