Informatie avond side events 

Op dinsdag 25 februari is er een presentatie gegeven voor alle ondernemers in Zandvoort over de laatste stand van zaken. Het ging over een groot deel van het programma en de citydressing. Deze presentatie is hier te downloaden.


Zandvoort Beyond, ‘beach for racing’
- 35 dagen programma

Met de organisatie van side events voor en tijdens de Dutch Grand Prix wil Zandvoort maximaal profiteren van de terugkomst van de Formule 1. Bovendien zal het programma daarnaast zorgen voor spreiding van de bezoekers met een ticket tijdens het GP weekend. Er is gekozen voor een ‘35 dagen’-programma, omdat het exact 35 jaar geleden is dat de Grand Prix op het Zandvoortse duinencircuit werd verreden. Begin dit jaar is hiervoor al een uitgebreide visie ontwikkeld. Deze is hier volledig te downloaden.


Tijdens de Formule 1 in Montreal worden er in de stad ook al diverse side events georganiseerd. Bekijk hier de video ter inspiratie.


Werkgroep

De werkgroep Side Events is verantwoordelijk voor de acquisitie, communicatie en organisatie van dit programma. Zandvoort Marketing maakt samen met de gemeente Zandvoort, Dutch Grand Prix en paraplupartner Gielissen onderdeel uit van die werkgroep. Hierbij is Gielissen als paraplu vergunninghouder, samen met hun partner Backbone International, verantwoordelijk voor de totale organisatie, coördinatie en productie van alle side events.