Samen één verhaal vertellen

Eén gemeenschappelijke claim, gebaseerd op de kwaliteiten en de identiteit van het dorp, is de basis voor het merk Zandvoort. Met elkaar hetzelfde verhaal vertellen, maakt Zandvoort krachtiger, herkenbaarder en het geeft ons een helder kader. Zandvoort Marketing is ingericht om onder andere invulling te geven aan de doelstellingen van de Toeristische Visie van Zandvoort zoals die in 2017 door de gemeenteraad is vastgesteld. Zandvoort Marketing kan dit echter niet alleen en zal daarom met partners deze taak zo goed mogelijk in willen vullen. Sowieso vraagt een publiek-private marketingorganisatie om samenwerking met onze stakeholders. Dat geldt zowel binnen de organisatie met de gemeente Zandvoort als grootste subsidieverstrekker, als daarbuiten, met externe partners.

Partners van Zandvoort Marketing krijgen exclusief toegang tot ons kenniscentrum. Hiervoor ontvang je na lidmaatschap een persoonlijke inlogcode die toegang geeft tot uitgebreide rapportages, vakkennis en tools voor branding. 

Ben je al partner, log dan hier in.


Ook partner worden?

Zandvoort Marketing streeft ernaar om samen te werken met elke partij die het economisch en maatschappelijk belang van Zandvoort als geheel inziet. Zo dragen partners ook bij aan de citymarketing van het dorp. We hebben rekening gehouden met de samenstelling van de ondernemers binnen Zandvoort en dit resulteert in brons, zilver, goud en maatwerk pakket.

Kijk hier wat voor jou tot de mogelijkheden behoort. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.